2012. május 28., hétfő

Kicsit szomorkáááás....



A csaló nap után, igaz nem álltam mérlegre, de azt kívántam már kora reggel, hogy mehessek végre némi kalóriát égetni, bármit csinálni, csak menni. 

Estig kellett várnom ezzel a kívánságommal. Így is megszöktem a vendégeim elől egy kis időre, lerohantam gyorsan 13 km-t, nem volt egy óra sem, tehát tényleg rohantam. Eredeti tervem mára vagy 23 km volt, illetve míg bírom szuflával, de így jött ki. Nem baj, holnap új nap.


4 megjegyzés:

  1. Mikor 23 km-eket futsz, majd két órán át mész? Vagy ilyen 1:45?

    Hogy vették, hogy elrohantál? :)

    Nekem is olyan gyengusz edzésem volt..... mégis azt érzem, hogy jobb volt, mintha semmit sem csináltam volna. 13 km is szép. Én most egyet se tudok :D :( :D vicces is és nem is

    VálaszTörlés
  2. Figyu, Te csinálsz MÁST (futáson kívül). Emeled a nehéz súlyokat, csinálsz dupla BR-ot, plusz még belefér egy kis hasizom, meg egy kis hát is. Közben szellemileg se piskóta (gondolom) amit csinálsz, tanulsz, kutatsz, készülsz, csinálaod a dolgod. Azon vagyunk, hogy kihozzuk a maximumot, ez a lényeg, csak néha nehéz elfogadni, hogy a maximum annyi, amennyi.

    Bő egy éve az első félmaratonomat 1:55 alatt futottam (pedig fele táv eszméletlen dunaparti szembeszéllel volt, néha egyszerűen nem haladtam, mert megállított a szél). A "hétköznapi" huszon km-ek két óra körül vannak, de a versenyfíling megdobja az embert és akkor sokkal jobban megy.

    Tudják, hogy zizis vagyok, szerintem kicsit nemnormálisnak tartanak, bogarasnak, úgyhogy nem csodálkoztak nagyon, hogy elhúztam.:D (Boldogok a BOLONDOK!!!!) Kaját kipakoltam, megmutattam, egyébként sem az én rokonaim....:-)

    VálaszTörlés
  3. hehe :)
    csak azért kérdeztem, mert a 2 órányi futás rendszeresen az rengeteg tápanyagbevitelt is igényel. Mondtad, hogy emellett nem tudsz fogyni is (bár szerintem most nem is akarsz) és lehet, hogy a tápanyag részénél van a kutya elásva. Vagy mostanában megindult ismét a változás? Kben nem kockásodna a hasad is :)

    VálaszTörlés
  4. Ma mértem magam, 56 kg voltam, 168 cm-hez. Pár hónapja úgy eszek (többé-kevésbé), ahogy tanácsolod, írod, lassan megindult lefelé (58-59 voltam stabilan, futással, anélkül). Nálam már ez is haladás, mert egyszerűen nem szokott moccanni a súlyom, most meg hetek óta tartom az 56-ot (talán még általánosban voltam ennyi, de nem ekkora izommal). Szálkásodtam, azt látom, mások is látják és már nem hajkurászom az 55 kilót.
    A kockásodás pedig tényleg változik, elbújik, előjön (érzem, kicsit talán látom is), de fene bánja, megtapasztaltam, hogy képes vagyok valamire, amire korábban azt gondoltam, hogy elérhetetlen. Igazad lehet, hogy a tápanyagbevitelnél lehet keresni a titkok nyitját. Lehetne MÉG TUDATOSABBAN ennem, számolgatni, de most nincs erre időm. (sajnos)

    VálaszTörlés